Административният директор в Лудогорец Георги Караманджуков очаква отборът съвсем закономерно да отстрани втородивизонния Оборище Панагюрище, който застана на пътя на разградчани в 1/16-финалите за Купата на България.

Лудогорец мечтае да достигне нови висини в ЛЕ

Разградчани ще гостуват на отбора от Втора лига с ясната цел да извървят целия път до финала за втория по важност трофей у нас.

 „И на предишните жребии съм казвал, че подхождаме с нужното уважение и респект към  всички противници. Имаме горчив опит, един-два път сме се опарвали, най-вече в първенството. Надявам се този път да подходим сериозно и да продължим”, каза шефът на „орлите”.

„Пред Лудогорец целите винаги са били едни и същи – титла и Купа. И тази година няма да изменим на това нещо. Надявам се така да направим заедно с треньорите, че отборът да бъде на финал, носител на Купата и шампион, дай Боже.”

Пълният жребий за 1/16-финалите за Купата на България

„Нормално е да очаквам да влезем в групите на Лига Европа. Днешният реванш срещу Судува няма да бъде лек. Всички в клуба го осъзнават. В такива мач отборът на домакините няма какво да губи и ще се надява на успех.”

„Да домакинстваме на „Лудогорец Арена” в групите на Лига Европа е едно ново предизвикателство. Досега играехме своите мачове на Националния стадион. Това, което постигнаха хората в клуба, е едно признание, една висока оценка за свършеното в Лудогорец. По-трудно ще е като за първи път, но мисля, че ще се справим”, завърши Караманджуков.