Вратарят на Арда Иван Караджов бе изключително емоционален след загубения финал за Купата на България срещу ЦСКА. Стражът сподели, че е изключително горд от постигнатото и че тимът на Арда е „бъдещето на България”.

Караджов натърти на факта, че Арда започна двубоя с 11 българи в състава си. В същото време в редиците на ЦСКА имаше само един.

„Тази игра е игра на грешки. Изпуснахме си нашите шансове, имахме ги. Искам да поздравя отбора на ЦСКА и феновете, защото те заслужават. За нашия отбор мога да кажа лично, че това е бъдещето на България. Виждам един момчета, които се раздават всеки мач и тренировка.. Трябва да се преборят и с това, трябва да минат през трудностите като тази. Тази съблекалня е бъдещето на България”, сподели Караджов.

„Като цяло година се борим за това нещо. Остава ни един мач, в който да сложим черешката на тортата. Имахме много трудности. За мен вътре в съблекалнята има много големи сърца. Радвам се, че направим нещо голямо в Кърджали. Повечето момчетата сме българи и аз много се гордея. За мен българския футбол, за да тръгне нагоре, трябва да се случи това нещо. Щастлив съм, че Бог ми предоставя тази възможност да бъдат в този отбор”, сподели още стражът.