Вече са ясни окончателните цени на билетите за финала в турнира за Купата на България между ЦСКА и Монтана.

Потвърдена е и датата на провеждане на сблъсъка – 24-и май от 20 часа.

Ето и цялото съобщение от Професионалната футболна лига:

Ръководството на БПФЛ определи цените на билетите за финалния мач на турнира за Купата на България Монтана - ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски":

Сектор Б и Г - 10 лева, сектор В - 15 лева и сектор А - 20 лева.

По предложение на БПФЛ и със съгласието на НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП и Футбол Про Медиа мачът ще се играе от 20 часа на 24 май 2016 година.

Окончателното потвърждение ще направи СТК на БФС.

Още в първите часове след изиграването на срещите от полуфиналите на турнира стана ясно, че интересът към решителния двубой е огромен. За да защити интереса на зрителите, които искат да присъстват на стадиона, БПФЛ предложи мачът да е измести от 25 за 24 май - последен от четири почивни дни. Надяваме се, че в празничиния ден ще станем част от вълнуващ спектакъл пред пълни трибуни. Благодарни сме за подкрепата от страна на БФС, Футбол Про Медиа и НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП, които ще излъчат двубоя в централно вечерно време.

Огромният интерес към предстоящия дуел Монтана - ЦСКА беше използван за поредица от спекулации около цените на билетите, за да се нагнети напрежение и да се внесе колебание в желанието на десетки хиляди фенове да посетят двубоя.

С това съобщение искаме да успокоим всички, че БПФЛ предлага цени на билети, съпоставими с реалностите на футболния живот в България, без особена разлика от много дерби мачове в А група, въпреки че става въпрос за финал на турнир.

Продажбата на билети ще стартира в системата на EVENTIM в началото на месец май, като БПФЛ ще работи в синхрон с финалистите от ЦСКА и Монтана. Подробностите ще бъдат обявени допълнително.