Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов не беше много щастлив след отпадането от турнира за Купата на България от тима на ЦСКА. Специалистът поздрави тимът на „червените“ и заяви, че е останал доволен от показаното от неговите момчета.   

„Инициативата не сме я дали на ЦСКА. Двата гола паднаха след груби грешки. Това бе разликата. Не стояхме по-лошо на терена. Имахме две ситуации, при които можеше да стане интересно, но не успяхме. В крайна сметка ЦСКА победи и им пожелавам успех на финала“.

„Мачът беше равностоен. Те получиха предимство от наш гол, който си вкарахме. Второто полувреме пак стояхме по-добре. Те обаче вкараха втори гол и после затвориха играта. Не успахме да отбележим. Не трябва да сме с наведени глави. Всички искаха да играем на финал, но ЦСКА бе по-прецизен в двете срещи“.

„Ние се познаваме достатъчно добре. При нас здравословните проблеми натежаха. Но съм доволен от момчетата, от мотивацията им, от представянето им. Хроническа слабост ни е да излизаме на добри положения, но да не вкараме. Доволен съм от всички играчи – опитни и млади. Показват израстване. Феновете трябва да са доволни от поведението на отбора. Трябва да намерим 3, 4 нови попълнения“.

"Точно сега е периода. Трябва да се търси. Имаме шансове да се представим добре в останалите мачове. Работим и трябва да направим, така че отборът да има по-класни футболисти. Трябва да изглеждаме като обор, който може да побеждава големите. Това са момчетата, с които разполагаме сега“.

„Ще влезем в някакви преговори. Виктор Генев и Славчо Шоколаров са единствените засега. Продължаваме с търсенето и преговорите“, заяви Ферарио Спасов.