Наставникът на Монтана Емил Велев остана доволен от своите футболисти след успеха с 2:0 над Литекс в първи полуфинален сблъсък от турнира за Купата на България. Според наставника на тима, победата на Монтана е трябвало да бъде далче по изразителна.

„Това е идеята в такива мачове. Да вкараш и да не допуснеш. Радостното е, че вкарахме два безответни гола. Знаем, че има второ полувреме в Ловеч и ще бъде много трудно. Надявам се да играем амбицирани, мотивирани. Днес видяхме в друго лице отбора, организирани, бойки, вкарахме и голове, което е много важно“, коментира Велев.

„До мача със Славия изпускахме по 3-4 положения за гол. Да не говорим с Локо Пд какво беше. Петър Атанасов днес пропусна два гола, но не може да влиза всичко. Занапред ще бележим повече голове“, продължи той.

„Знаем си хала в първенството. Трябва да сме концентирани максимално, защото веднага в неделя ни идва Берое, който си търси място в тройката и ще иска да победи. Ние обаче също ще си търсим точките. Знаехме как играят Литекс. Изнасят топката много добре с много подавания. Имахме безброй контраатаки и двата гола са най-малкото, с което се отърваха от Ловеч“, завърши специалистът.