Футболистът на Несебър Емануил Манев заяви, че ако морският тим бе повел срещу ЦСКА в мача от шестнадесетинафиналите за Купата на България, развоят на срещата може би е щял да бъде различен. „Червените“ елиминираха съперника си след успех с 4:1 и така се класираха напред в надпреварата.

„Щом ни победиха с такъв резултат, има разлика в класите. Мисля, че не се противопоставихме добре на най-добрия отбор в България в момента. Класата на ЦСКА си каза думата – бяха по бързи и агресивни. С класа над нас са. Поздравявам всички в нашия отбор, че опитахме са се противопоставим, но не се получи“, започна Манев.

„Ако бяхме повели с 1:0, може би мачът щеше да е друг. По-трудно щеше да е на ЦСКА. Опитваме се да се представим по-добре в първенството. Мисля, че се представяме добре. Играем мач за мач“, добави Манев.

Що се касае до предстоящия мач с Локомотив София от Втора лига, Манев обясни: „Отиваме за победа. Можем да победим и можем да си тръгнем с трите точки от София. Добре стоим в защита. Надявам се да се получи и в нападение. Определено групата е равностойна“.

„Цели за челните позиции не си поставяме. Това си е между нас, футболистите. Надявам се и първи да завършим. Има добър колектив, добре се представяме и се надявам по-скоро и аз да заиграя в Първа лига, а защо не и в чужбина. Вярвам, че мога да направя това с екипа на Несебър“, завърши Емануил Манев.