Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира поражението от ЦСКА с 1:2 в 1/4-финал от турнира за Купата на България.

"Разочарован съм от мача, имаше сериозни несправедливости на терена, загубихме незаслужено, може би най-добрият съдия на България допусна доста фрапантна грешка, огорчен съм, при ситуацията на Мисиджан е нарисуван червен картон, като за учебниците. Цял сезон съперника нагнетява обстановката, и съдиите са хора, и те могат да се поддадат на напрежението. Футболът е една игра, не е война. Футболът трябваше да победи. Футболът е за хората, щастлив съм да има много хора на трибуните, това не ни пречи, дори ни мотивира, дава ни самочувствие", коментира Дяков.

"С изключение на първите 20 минути бяхме неориентирани, толкова фрапантна грешка може да обърне мача, след това ние владеехме положението имахме и положения, в последните 5-6 минути съперника създаде няколко ситуации, направихме две грешки и те ни костваха поражението. Сгъстеният цикъл не е оправдание, ние сме шампиони, ние сме лидера в първенството, за нас е важно първенството", допълни Дяков.