„Мачовете наистина са много и в определени срещи ще имат шанс много футболисти. Това са играчи от по-младите футболисти и те са много надеждни. И като дебют бяха сигурни в действията си“, заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след победата с 5:1 над Ботев Враца в 1/16-финалите за Купата на България.

„Отборът опитва да се забавлява с играта и това да носи удоволствие на футболистите, както и радост на привържениците, които ги гледат“, сподели още Дерменджиев пред Диема.

Попитан за състоянието на Роман Безяк и дали е в добро физическо състояние, треньорът отговори: „Това е един планиран цикъл за различните футболисти. Трябва да поддържат върхова форма и така ще бъде в бъдеще, защото после имаме мач с Левски, а след това с Реал Мадрид. Така, че всичко е планирано.“

„Лудогорец винаги играе за победа. С Реал излизаме да играем. Реал е галактически отбор, не можем да се мерим с него, но искам момчетата да разберат, че трябва да излязат и да играят това, което могат“, завърши Георги Дерменджиев.