Старши треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, заяви, че той и отборът са крайно мотивирани да спечелят Купата на България срещу защитаващия трофея си Локомотив Пловдив.


Финалът на надпреварата е утре от 19:15 ч. на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде пряко предаван по NOVA SPORT и DIEMA SPORT, а Вие ще можете да проследите всичко най-интересно от срещата с Gong.bg


"Очаква ни най-хубавият и най-важният мач. Добре е, че сме на финал и имаме възможност да се борим за трофея. Виждам голяма мотивация както при отбора, така и при феновете. Много искаме да спечелим Купата. Всички футболисти са здрави и се готвят за мача. Нямаме кадрови проблеми, освен Юрич. Аз лично имам голяма мотивация. Разбира се, че е важно за мен, но най-важното са футболистите, феновете и клубът", каза Крушчич.

Lap.bg
8 снимки

"Това е финал. Аз като треньор мога да налагам модел на играта на футболистите, но най-важното е каква роля ще изиграят и как ще изглеждат на терена те. Един мач е, трябва вдъхновение, късмет. Виждам, че има настроение и мотивация, всички са позитивни. Този отбор лека-полека се създава. Виждаме как отбора се развива от мач на мач, прогресираме, растем заедно. Мисля, че този финал е една корона за работата, която сме свършили", допълни той.

"Дали от победата утре зависи моето бъдеще в клуба, въобще и не искам да мисля. Всеки ден работата в ЦСКА е напрежение. Аз съм свикнал, мисля, че и играчите. Това е нормално за клуб като ЦСКА. Мисля, че сме в добър ритъм и това е пореден финал за нас", каза още сръбският спец.

ЦСКА не успя да победи Локомотив Пловдив в двама мача през сезона за първенство, като загуби с 0:1 като гости и стигна до 1:1 на "Българска армия".

"И в двата мача срещу тях заслужавахме повече - първо при загубата там, а тук също бяхме по-добрият отбор, но не успяхме да победим. Но сега е трети мач и очакваме нещо друго - след загуба и равенство сега е време да спечелим", коментира Крушчич.

"Със сигурност сме направили анализ на съперника. Те са силни физически, добре пресират в средата на терена, добри са при първа и втора топка, силни са в единоборства. Това е техен стил. Знаем силните им страни, но не искам да коментирам тънките детайли. Внимателно сме ги проучили. Вчера работихме малко тактически, днес ще продължим. Смятам, че и те ни познават добре", добави той.

"От мен зависят нещата около моя отбор и около това съм концентриран. Ние като отбор, ще гледаме да спазим нашите мерки. Ще гледаме всичко да е наред, да няма никакъв проблем. Знаем, че ако имаше повече публика, щеше да има още повече наши фенове, но това е решението и не искам да го коментирам. 

"Не сме тренирали дузпи, защото си има продължения, но знаем кой ще може да изпълни дузпи. Всеки ден след тренировка някои футболисти остават и бият дузпи."