Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от победата над Левски с 2:0 в първи 1/2-финален сблъсък от турнира за Купата на България, но предупреди, че реваншът няма да бъде никак лесен. Той благодари и феновете на тима за безпрецедентната подкрепа. 

"Щастлив съм, че показахме характер на терана и от головете, които вкарахме по уникален начин. Имаме още един мач. Днес изглеждахме по-добре през първото полувреме, имахме хубави акции и вкарахме хубави голове. Ще е трудно във втория мач. Салинас и Умарбаев контролиха нещата през първото полувреме".

LAP.bg
30 снимки

"Не ми е трудно да работя с такива момчета, които искат да напрвят хубава кариера. Феновете са доволни, това ни ецелта. Значи сме играли добре. Имаме страхотен характер. Последната дагубана в турнира за Локомотив е отпреди аз да съм тук. Знаем колко е важно да можем да спечелим, лесно е да се мотивираш". 

"Шансовете са 50/50. Занем колко опасен ще е бъде двубоят. Надявам се да сме си научили урока от предишните мачове в София и да покажем друго лице". 

"Искаме да останем на второ място. Ще гледаме мачовете и ще ги нализираме. Имаме качество, но всеки мач срещу такива отбори ще е труден". 

"Чудесно е за всеки играч и треньор да е пред собствените фенове. Не беше пълно, но изглеждаше така, подкрепяха силно отбора", заяви Бруно Акрапович.