ЦСКА 1948 е първият 1/4-финалист за Купата на България. Столичани елиминираха Берое с 4:3 в Стара Загора.

В 7-ата минута След хубава многоходова атака Александър Александров успя да намери движението на Васил Шопов от втора позиция и той разстреля Душам Перниш от няколко метра за 1:0

Само минута по-късно обаче Милен Желев получи чудесен пас на дясното крило и с хубаво центриране намери Педро Еуженио на задната греда, който изравни резултата.

В 36-ата минута гостите отново излязоха напред. след голямо разбъркване в наказателното поле на Берое. Топката стигна до Денислав Александров, който с едно движение преодоля 3-ма противници и заби топката в далечния ъгъл.

6 минути по-късно ЦСКА 1948 вкара трети гол. Янко Сандански изведе Денислав Александров зад гърба на опустялата защита на Берое и младокът направи резултата 3:1.

В последните секунди Педро Еуженио центрира в малкото наказателно поле, където Ерол Алкан заби топката зад Наумов за втори път - 2:3.

В 60-ата минута гостите отбелязаха четвърти гол. Денислав Александров успя да се освободи от Душан Перниш и да намери Васил Шопов на празна врата, който не сгреши, за да върне двата гола аванс на гостите.

В 74-ата минута старозагорци за сетен път се върнаха в играта. След нов пробив на Педро Еуженио отляво Ибрахима Конте се оказа на правилното място, за да разстреля Наумов за трети път в срещата.