Футболистът на Ботев Пловдив Иван Бандаловски смята, че шансовете на “канарчетата” и ЦСКА остават равни след нулевото равенство в първия полуфинален мач за Купата на България. 

Антон Узунов
100 снимки

Бандата припомни миналогодишния сценарий, когато пловдивчани отстраниха тима от София. Защитникът също така изрази мнение, че нападателите на ЦСКА са доста по-слаби от тези, с които е играл на престоя си на “Армията” преди 8-9 години.

Антон Узунов
64 снимки

"Шансовете са 50 на 50. Важното е, че не получихме гол. В София всичко може да се случи, видяхте какво стана миналата година. Удържахме сухата мрежа, все пак е турнирен мач. Залогът е голям и може би напрежението остави двете нули на таблото. Сега започва сгъстен цикъл от мачове. Играят млади момчета - правят грешки, но ние ги подкрепяме. По този начин те израстват. Има риск с младите играчи, но това е пътят. През първото полувреме добре стояхме, през вторто имахме някои грешки", сподели бранителят. 

"Не мисля, че нападателите на ЦСКА са голяма класа. Играл съм в ЦСКА и помните какви футболисти имаше тогава - Мораеш, Зико, Платини, Делев. Мисля, че тези сега са доста под това ниво, което беше, когато аз бях там. Не мисля, че са по-добри от нашите нападатели", каза още Бандаловски.