„ С Димитър Пенев си казахме, че каквото и да изгеглим хем ще сме доволни, хем няма. Хем ще сме виновни хем, хем ще ни поздравяват”, сподели главният мениджър на Левски Асен Букарев след жребия за Купата на България и предстоящите срещи с ЦСКА на полуфиналите на турнира.

„Добър жребий. Решаваме нещата финал преди финала и отиваме на финал”, каза още Букарев, а по повод факта, че мачовете ще са на Националния стадион „Васил Левски”, Букарев каза: „Няма опция ние да поискаме нещо различно. Такива са и правилата на Футболния съюз”

ЦСКА - Левски до скъсване напролет!

„Чухте, че ще е много интензивна програмата есента. Апелирам да запазим добрия тон около тези пет дербита и колегиалността. Само това ме интересува. Да стане празник за хората и трибуните да са пълни”, заяви още главният мениджър на „сините”.

„По-добре е, че във втория мач сме домакин. Не, фаворит няма, но имаме да се доказваме срещу ЦСКА. Чакаме двубоите с нетърпение. Левски ще се хвърли и на двата фронта максимално, докато има макар и теоретични шансове за успех”, сподели Асен Букарев, а попитан за селекцията, отговори:

„Нека коментираме само жребия днес, всичко е в процес на подготовка и изясняване. Ние сме наясно, че ни чакат много мачове и ще имаме нужда от дълбок и широк състав. В тази насока, ако мога да отговоря на въпроса ви, го правя. Със сигурност разчитаме на опита на Делио Роси.”

Колкото до това дали има сантименти около мачовете с ЦСКА, Букарев каза: „Няма да играя аз. Чувствам се съвсем нормално. Аз съм шампион с Левски. Всичко останало сега е в миналото и е история.”