Голмайсторът на ЦСКА Али Соу остана изключително доволен от победата над Ботев и достигането на финала за Купата на България. Гамбиецът заяви, че тимът е бил подготвен за сблъсъка с "канарчетата" и очаква на финала да спечелят срещу Локомотив. 

„Труден мач. Но ние бяхме много подготвени. Знаем, че ще е труден мач, но играхме  много добре и се радвам, че стигнахме до резултата“.

„Нашата подготовка и упоритата работа ни подготвиха по най-добрия начин. Треньорът ни каза как иска да играем, как да се подобряваме в офанзивен план. Беше важно за мен да вкарам. Като нападател това е, което искам  – винаги да вкарвам, винаги трябва да си с вдиганата глава и резултатът ще дойде“.

„Независимо от това дали ще вкарам или не съм доволен, ако победим. Хората имат право на мнения. Не ги приемам лично, трябва да правя моите неща. Знам, че ще вкарам и мога да работя още по-добре“.

Вече играхме срещу тя и знаем какви проблеми имахме. Ще излезем за победа. Имаме само една опция- да спечелим. Трябва да спечелим“.

„Страхотно беше, хубаво е да има много привърженици. Надявам се и за бъдеще да е така“, заяви Соу.