Отиваме в София да спечелим Купата на България, категоричен беше треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович на пресконференция днес.
 
"Шансовете са 50 на 50, но нашите очаквания са големи. Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества. Много тактика в такъв мач не помага. Трябва да дадем всичко от себе си, да играем хубав футбол, да създадем шансове и да вкараме гол", обясни наставникът на "черно-белите".
 
Той е сигурен, че отборът му няма да има нищо общо с това, което показа при загубата с 1:6 от Лудогорец преди три дни.
 
"Не вярвам в играта на Локо да има и частица от това, което тимът показа в Разград. Вече сме забравили  загубата. Запазихме някои основни футболисти, като им дадох почивка. Тренираме много добре и се надявам, че ще покажем силна игра и във финала.
 
Двата отбора заслужават да са на финал. За нас е специално чувство, защото се класирахме за втори пореден финал. Искаме отново да спечелим финала и да зарадваме нашите фенове. Длъжни сме да дадем всичко за себе си", добави Акрапович. 
 
Специалистът разкри, че защитникът Дейвид Малембата ще пропусне финала с ЦСКА.
 
"Дейвид Малембана не се възстанови така бързо, както искахме. Мисля, че до 3-4 дни ще бъде готов да се завърне, но няма да играе във финала за Купата на България", добави той.
Според него Локомотив е играл силно през целия сезон. 
 
"Миналия сезон не играхме толкова силно, както през тази година. Тогава всичко зависеше от финала за Купата на България. Сега играхме цял сезон добре, имаме качество, имаме резултати, което ни дава самочувствие. Надявам се качеството, което показахме през целия сезон да го покажем и утре във финала", каза още Акрапович.