Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович обмисля да направи вратарска рокада за предстоящия сблъсък срещу Ботев Враца от ¼-финалите за Купата на България. Очаква се босненецът да пусне като титуляр Димитър Евтимов, който ще смени Густаво Бусато.

Срещу Етър през уикенда Бусато получи контузия и бе заменен принудително в 67-ата минута именно от Евтимов. Бразилецът падна лошо на гърба и главата си и се наложи да напусне терена, като при смяната показа, че се чувства дезориентиран и не вижда ясно. Той веднага бе откаран с линейка от стадиона. Направените му изследвания са показали, че няма сътресение и юношата на Гремио физически е добре.

79 снимки

От щаба на ЦСКА обаче предпочитат да не рискуват с 30-годишния Бусато и ще му дадат още малко време за възстановяване. Бразилецът е футболистът с най-много игрови минути от червените в първенството – 1777. През сезона освен в 20 мача в efbet Лига той участва още в 1 двубой за купата и във всички 10 срещи в Лига Европа.

Димитър Евтимов има три двубоя дотук. В първенството той бе титуляр при минималната победа с 1:0 над Царско село, когато начело бе Даниел Моралес, а срещу Етър добави още 23 „сухи“ минути като резерва. Той игра цял мач и в дебюта на Акрапович в ЦСКА – при 5:0 над Ботев Ихтиман за Купата.