Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев беше категоричен, че този път ще отиде в Кърджали за мача на неговия отбор срещу Арда за 1/8-финалите на Купата на България.

Преди броени дни стана ясно, че именитият треньор от близкото минало не е получил покана за звездния мач на участници от САЩ’94, затова и не се появи на стадиона, въпреки че беше предварително обявено присъствието му.

След жребия за турнира Димитър Пенев коментира, че сега по задължение ще се наложи на бъде на двубоя. Съдбата отреди ЦСКА да гостува на Арда в следващия етап за Купата на България.

„Нали е жребий, който отбор ни се падне, това е. Сериозни мачове. Виждаме, че повечето отбори са от елита. Все пак първенствата вече вървят и в трите групи и са интересни, най-вече за феновете за интересни. Купата винаги е била интересна”, сподели Димитър Пенев.

„Ще отида този път, нищо, че миналия път не ме поканиха. Ще отида в Кърджали, защото по задължение играем за Купата на България.”

„Не мога да коментирам състоянието на отбора. Във вашия отдел как сте, във вашата работа? Футболни приятели сме, големи мачове сме играли и е нормално да се поздравяваме и прегръщаме. Много рядко се случва в България да се поздравим, защото сме противници? Решението за вратарите вие ще го тълкувате. Да отида на вратата да застана”, завърши Димитър Пенев.