Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла похвали треньора Стойчо Младенов, след като „червените“ отстраниха шампиона Лудогорец от турнира за Купата на България. „Орлите“, които до днес бяха и носител на купата се наложиха с 1:0 в София, но напускат надпреварата заради повечето голове на столичани на чужд терен. В първия мач, ЦСКА се наложи с 2:1 в Разград.

Ето какво сподели Майкъла след мача:

"Как да работим като феновете викат против отбора, против футболния съюз и премиера. Присо игра добре до изгонването си. Направи много аматьорска грешка, в професионалния футбол не можеш да направиш такова нещо. Оттам се обърна целият мач. Като цяло равностоен мач. Лудогорец са изграден отбор, който в последните две години доказва, че играят най добрия футбол. Чест му прави на Стойчо Младенов, че отстрани най-силния отбор в България. Това е турнирен мач, какво значи, че сме лежали и прекъсвали играта. В момента футболистите на ЦСКА са толкова изхабени. Сигурно сега не могат да дишат. За мен един страхотен успех."

"Основният проблем в момента в ЦСКА е финансовият. Няма какво да го крием, проблемът е сериозен и няма какво да го крием. Ако не можем да го решим трябва да излезем и да го кажем, че това са ни възможностите. Оттук нататък трябва да се съобразяваме с това. Няма приходи, няма спонсори има само „Титан“. Публиката не ги обича, вика срещу тях. Те имат финансови проблеми и това веднага се отразява на целия клуб. Както на отбора, така и на клуба. Нормално е. В България има една или две фирми, които могат да купят ЦСКА."

"За мен 10 млн. лева е нормална цена за клуба, но никой не иска да го купи. Аз не се занимавам с финанси, питайте собствениците. Не знам какви са дълговете. Хубаво е да се знае, че ако някой взема комисионни това е в тежест на ЦСКА. Комисионните и трансферите не помагат на ЦСКА. Само ни вкарват в задължения."

"Както каза и адвокатът на ЦСКА, догорите на играчите са много сериозно направени и няма кой да ги разтрогне. Всеки казва, че не е е участвал. Когато в един клуб и 50 служители и всеки сочи собственика, значи не е нормално."