Има, макар и минимален, шанс Нуно Пинто да се завърне във вторник в София и да вземе участие в четвъртък в срещата-реванш за Купата на България, в състава на Левски срещу ЦСКА. За това е споделил португалският бранител на „сините” пред свои близки в българската столица.

Нуно Пинто си замина в понеделник преди обяд заедно с цялото си семейство, което живееше с него в София. Съпругата му и двете му деца не пропускаха мач на Нуно на стадион „Георги Аспарухов”. Португалецът има още действащ договор с Левски и Христо Йовов вече заяви, че никой от клуба не е разрешавал на Пинто да си тръгва преди мача в четвъртък.

Да припомним, че Нуно Пинто заяви, че е изиграл последния си мач за Левски. Играчът сподели след двубоя с Нефтохимик в Сливен, че в понеделник си заминава от София, въпреки че на „сините“ им предстои мач за Купата срещу ЦСКА.

„Много съм тъжен, защото днес изиграх последния си мач за Левски. Имам много приятели в този отбор, директорите, футболистите, те са част от моето семейство. Днес имах голямо желание да отбележа гол, но не се получи. Изкарах две много хубави години в Левски, но си тръгвам. Не мога да кажа, че причините са финансови, така решихме с моя мениджър“, сподели португалецът.

Сега остава да разберем дали Пинто ще се върне и ще изиграе мача с ЦСКА, или ще следи развоя му от далечна Португалия.