Наставникът на ЦСКА Христо Янев не пожела да говори на дълго и на широко относно предстоящия финал за Купата на България срещу Монтана. Старши треньорът на „армейците“ беше доста лаконичен след успеха с 3:0 в гостуването срещу Пирин Гоце Делчев в изтеглен мач от 33-ия кръг на Югозападната В група.

„Единственото, което ме изненада в Гоце Делчев, беше теренът, условията. Радвам се, че момчетата се приспособиха бързо. Заслужена победа с 3:0. Мачът мина по нормален начин и всичко е окей“, каза Янев.

„Финалът няма смисъл да го коментираме. Монтана е доста сериозен отбор, с утвърден треньор и опитни футболисти. Те са добре организирани и, повтарям се, имат треньор с опит в Купата на България. Това е мач, който е доста далече във времето, има две седмици дотогава.“

Младият специалист също така потвърди, че ще присъства сред публиката за звездния шоу мач по случай 50-ата годишнина на Христо Стоичков.

„Христо Стоичков е икона на българския футбол. Той ни е вдъхновявал да играем футбол, не мисля, че има човек, който би искал да пропусне юбилейния му мач“, добави още Янев.