Играчите на ЦСКА говориха след сензационното отпадане на четвъртфинала за Купата на България от Берое. По-всяка вероятност този сезон „червените” ще останат без трофей.

Валентин Илиев: „ЦСКА няма право да стига до продължения и да чака да побеждава на дузпи. Заслужаваме всичките сега да отидем на Панчарево и цяла нощ да тренираме наказателно, и да се учим да играем футбол. Явно не искаме да печелим пари вече и аз не мога да си го обясня. Проблем няма. Трябва да знаем за кого играем и трябва да се раздаваме всеки мач. Явно не го правим достатъчно, трябва да го правим по-добре.”

Йордан Тодоров: „Много е трудно да се говори след такъв мач и такова поведение на ЦСКА. За всеки е тежко като загуби, за всеки е лесно като спечели. Ние сме главните виновници и ние ще поемем цялата вина, нито е виновен треньор, нито нищо. Пак повтарям, ние сме виновни. Двата най-важни мача, които имахме да изиграем, с отбора на Левски и с отбора на Берое за купата, ги загубихме.”

Александър Тунчев: „Не искам да говоря. Афектиран съм и може да кажа някоя глупост. Явно си помислихме, че сме голям отбор. Може би някой друг ден ще говоря, сега ще кажа някоя глупост.”

Сподели твоето мнение за ЦСКА тук!