Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов честит успеха и класирането на отбора на четвъртфиналите за Купата на България след успеха с 1:0 над Спартак Вн. Специалистът разкри, че все още се обмислят варианти за попълване на нападението на отбора през предстоящия трансферен прозорец, но наставникът не пожела да коментира конкретни имена.

„Първо трябва да честитя и на отбора и на привържениците, защото от много дълго време отборът не се е класирал на четвъртфинал. Колкото до мача, срещата се проведе на много тежък терен. Предимството през първото полувреме беше пълно. Тогава Спартак създаде много положения, но и Балдовалиев пропусна няколко. Втората част явно силите бяха изцедени от страна и на двата отбора и трябваше да пазим резултата, което е най-важното в този турнир. Спартак се представи добре”, каза треньорът на Локомотив София.

Стефан Грозданов разкри и програмата на отбора: „Тимът ще продължи да тренира до 19-ти декември, след това ще бъдат пуснати до 8 януари. Първият лагер е във Варна – двуседмичен, а след това отборът занимава за Кипър.”

Наставникът говори и за евентуалните попълнения през зимната пауза: „След излизането на Генков, търсим нападател, имаме наблюдения, но не мога да ви кажа нищо сега.”