Старши треньорът на Черноморец Георги Василев не бе доволен от съдийските отсъждания в ¼-финалния мач за Купата на България срещу Славия. Последният гол на „белите” в редовното време, за 3:3, бе реализиран от засада, което не бе подминато от специалиста. Славия се класира напред след изпълнение на 11-метрови наказателни удари и след 4:4 след продълженията.

„Сигурно е било интересно на зрителите да го гледат, но на нас като треньори ни струваше много. В последната дузпа се реши мачът, въпреки че повеждахме няколко пъти”, сподели Гочето.

„Защо тези хора (съдиите – бел. ред.) не ни позволяват ние да си поемем отговорността, а винаги правят така, че да те дразнят и да се подиграват с футболистите. При гола на Божов страничният съдия спи. В миналия мач грешка, сега - грешка. Става вече много. Този страничен съдия сигурно беше решил, че мачът вече е свършил. Да кажем, че е грешка, случайна, ако смятате, че така е по-благоприлично”, добави наставникът.

„Славия не са случаен отбор. Винаги могат да ти направят така, да те догонят в резултата. Отборите се бориха до край.”

„Не се заблуждавам, а и хората не искам да заблуждавам, че ще има някакви промени. Но с ред и организация трябва да се подхожда в професионалния футбол, а трябва да признаем, че имаме много бели петна и дефекти”, каза още Георги Василев.