“От дълги години съм във футбола, такъв луд мач не бях вижда.” Така старши треньорът на Славия Емил Велев коментира драматичното класиране на “белите” за полуфиналите на турнира за Купата на България. Столичани преодоляха Черноморец Бургас след изпълнение на дузпи с 9:7. В редовното време мачът приключи при равенство 4:4.

“Радвам се, че момчетата показаха воля и дух. Мисля, че заслужено спечелихме с дузпи. Казах им да се забавляват. Направихме много детински грешки при головете. Има и такива изненади. Радвам се, че минахме този етап и отиваме на полуфинала“, каза още Велев.

“Пожелавам си един път да ни се падне домакински мач. Знам, че и от миналите години Славия винаги играе навън. Нямам претенции за отбор.

Мисля че Стефан Спасов се справи перфектно. Не мога да кажа дали имаше засада при нашия гол на Божов. Все пак има и странични съдии. Нашито желание беше да стигнем дотук, сега чакаме жребия утре. Два фантастични гола на Никоалй Божов. Той е нестандартен футболист. Може би на съдията му хареса гола, въпреки засадата и затова не го отмени“, завърши наставникът на Славия.