Изпълнителният директор на фирмата "Футбол Про Медия" Атанас Караиванов обяви, че финалът за Купата на България между Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив ще се състои със сигурност на 15 май и датата не подлежи на промяна.

„Финалът ще бъде на 15 май. Първенството трябва да завърши на 24 май. Няма официално желание за промяна. Ние нямаме основание да работим по едно решение, което се взима от Изпълкома на БФС“, коментира Караиванов в интервю за „Спортно шоу Гонг“ по „Дарик радио“.

„Дискусията за финала може да се прекрати. Най-вероятно началният час на финала ще бъде 19 часа“, добави той.

„Следващият кръг е на 18 май, а предпоследният кръг е на 21 май, когато ще се състои и дербито между Левски и ЦСКА. На 24 май ще се проведе последният кръг от Първа лига, когато ще се състои и награждаването“, продължи изпълнителният директор на фирмата "Футбол Про Медия".

„В последната седмица на месеца ще се изиграят двата баража и плейофа за Лига Европа.“

„На 2 май окончателно ще направим разпределението. Един отбор ще вземе сектор А и Б, а друг ще вземе сектор В и Г. Феновете на Ботев ще бъдат в А и Б, а тези на Локомотив Пловдив във В и Г. След 2-3 май ще бъдат пуснати в продажба билетите. След срещата на 2 май ще бъдат обявени цените“, каза още Атанас Караиванов.