"Каквото и да кажа, мисля, че ще е малко. Неприятно, срамно," коментира Едуард Ераносян за загубата на Лудогорец от Локомотив Горна Оряховица и отпадането от Купата на България.

Той добави, че си ходи винаги с оставката си в джоба. "Всеки един треньор си ходи с оставката в джоба. Всеки един момент сме готови с куфарите. Не се притеснявам дали ще работя тук или не," каза специалистът.

"Очаквахме, че така могат да играят Локомотив ГО. Жалкото е, че при първият фаул, центриране, получихме гол. Единственото им стигане до вратата, но беше достатъчно. Момчетата си играха, бориха се. След като не сме спечелили, значи е заслужено. Щом те са победили, значи е заслужено, без значение колко положения сме създали и колко сме владели топката. Жалкото е, че отпадаме от Купата, нещо, което е срамно за Лудогорец," заяви Ераносян.

"Мислите ли, че сме подценили мача?! Да гледате някакво подценяване?!," в типичен стил не пропусна да отбележи наставникът.

"Теренът е еднакъв за всички, може би домакините са свикнали. Теренът е еднакъв и за двата отбора, след като не сме успели, отново казвам, срамна загуба."

"Причината винаги е в мен. Има ли загуба, или загуба на точки, причината винаги е в треньора. Аз не бягам от отговорности. Говорих и с изпълнителния директор преди малко, причината винаги е в треньора," допълни Ераносян.