Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов прие с усмивка пътуването на отбора с влак за гостуването на Малеш. Българският Моуриньо сподели обаче, че освен нестандартното придвижване, всичко друго в подготовката на “червените” е като за нормален официален двубой.

“Освен, че ще пътуваме с влак, няма нищо по-различно в подготовката ни за мача с Малеш Микрево. Тренирахме нормално цяла седмица. Днес проведохме занимание, довечера лагер. Стягаме се утре да си изиграем мача”, коментира Радуканов на Централна гара, малко преди да тръгне мотрисата.

“Надявам се, че нагласата на играчите е да отидем и да си свършим работата, да победим и да продължим напред. Искрено се надявам да няма подценяване от наша страна”, добави той.

“Интересно е това пътуване с влак. Животът какви неща предоставя.. От едно срутване на пътя, от една стихия, се налага да пътуваме с влак, като Барселона преди няколко дни. Някои момчета може би не са се возили. Ще видят как е и в тоя с транспорт. Забавно е. С автобусът времето за път е също три часа. Сега ще видим какви условия предоставя БДЖ”, каза още наставникът на “армейците”.

“Като футболист ми е за първи път да пътувам с влак. Иначе преди ми се е случвало. Идвал съм специално от Видин да гледам мачове на ЦСКА”, сподели още той.

“Гледах Малеш, кокетно стадионче са направили. Те тази година влязоха в Б група. Отборът се опитва да играе футбол. Гледах мача със Сандански, биха 1:0. За стандартите на Б група играят добър футбол”, завърши Милен Радуканов.