Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров похвали играчите за представянето им в мача с Берое и победата с 2:0 в Стара Загора в първия полуфинал за Купата на България. Според него, те са надхвърлили очакванията му. 

"Очаквах да се представят добре, а те надхвърлиха моите очаквания. Поздравявам отбора, момчетата дадоха всичко от себе си. Предполагам, че ще има някаква премия, но това не е най-важното в случая. Важното е, че ЦСКА показва, че е отборът на народа, да речем." 

"Да не забравяме, че има и втори мач. Живот и здраве, надявам се всичко да е наред и да се класираме на финала", сподели Тодоров след двубоя и после коментира казуса с идеята на БФС за създаване на Висша лига и трудностите пред ЦСКА да участва в нея. 

"Ще видим какво ще се случи, тези 25 дни ще бъдат интересни. Не мога да кажа какво ще стане. В последния момент решихме да не присъствам на срещата с БФС. Не е сега моментът да коментираме този казус. По-важна е победата тази вечер." 

"Тази среща не беше за бъдещето на ЦСКА, тя беше за бъдещето на футбола ни като цяло. ЦСКА е водещият отбор в българското първенство. Дори и във В група е най-посетеният отбор и дори от В група има реални шансове да вземе купата. ЦСКА е марка, която занапред ще е номер едно в България", сподели Тодоров и накрая благодари и на ръководството на Берое. 

"Искам да благодаря на ръководството на Берое, че допуснаха всички наши фенове, въпреки предварителната договорка. Не видях грозни сцени по трибуните, имаше само изблици на радост. Все пак тези фенове изстрадаха много през последната година", завърши Тодоров.