Бившият собственик на Нова Броудкастинг Груп Кирил Домусчиев потвърди финализирането на сделката по прехвърлянето на компанията на "Юнайтед груп". В пост в Instagram той изказа искрени благодарности на екипа, с който работи в последните почти две години. Бизнесменът потвърди финализирането на сделката по прехвърлянето на Нова Броудкастинг Груп

Ето какво пише Домусчиев:

"Скъпи приятели и колеги,

Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп.
Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар.

Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни.
Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!"

С най-добри пожелания,
Кирил Домусчиев