Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че двубоят от петия кръг на А група срещу Левски на стадиона Под Аязмото ще бъде много емоционален, както за него, така и за Илиан Илиев.

„Смятам, че този двубой ще бъде доста емоционален и за Илиан Илиев, и за мен. И двата отбора ще излязат, за да победят. Надявам се Берое да стигне до крайния успех в срещата”, сподели Ивко Ганчев за Гонг.

„В сравнение с миналогодишната програма, това определено е по-лек жребий. Ще се стремим да започнем добре. Сега е важно да се подготвим добре за началото на сезона”, добави специалистът.

„Добре е, че първият мач е в Стара Загора. Домакинството на Ботев Враца е един вид поправителен изпит за мен. Знаете, че в предпоследния кръг на миналия шампионат играхме с Ботев Враца в Стара Загора и загубихме с 1:2. Сега имам един малък поправителен изпит. Надявам се на едно добро представяне на отбора в първия кръг. Има всички предпоставки на стадиона да дойдат много фенове, защото това ще бъде първият официален мач на отбора. Привържениците ще могат да видят всички нови футболисти, а също така подновения терен и ремонтирания стадион”, заяви старши треньорът на Берое.

„Срещу Лудогорец определено играем добре. Миналият сезон играхме три пъти срещу тях и се получиха интересни мачове. Берое игра добре и в трите мача. В последния ни двубой срещу Лудогорец, стояхме много добре. Стана добър мач за нас, но някои грешки не ни позволиха да стигнем до нещо повече”, допълни наставникът на Берое.

„Всички футболисти, които са на проби ще имат възможност да играят в контролите срещу Пирин Гоце Делчев и Миньор Перник и след това ще вземем решение за тях. Има вероятност в отбора да дойдат още футболисти на проби”, каза още Ивко Ганчев.