Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов не остана доволен от спечелената точка като гост на Пирин в последен мач от седмия кръг на А група. Двубоят на стадион „Осогово” в Кюстендил приключи при нулево равенство, а според Маринов в мача отново е приличал основният проблем на „смърфовете” – реализирането на головите положения.

„Определено не съм доволен от точката, имайки предвид развоя на срещата. Имахме

повече положения от Пирин. Можехме да водим с 2;0, но нашият основен проблем, че не можем да отбележим гол. Съжалявам, че не съумяхме да вкараме. Точката е точка, особено и на чужд терен вярвам, че тя има стойност”, коментира Маринов.

„Работим и акцентираме именно в тази посока. Липсата на точки определено създава проблеми на нашите футболисти. Трябва бързо да спечелим точки и да се измъкнем от тази незавидна позиция, в която се намираме в момента.”

Наставникът на пловдивчани все пак изрази увереност, че в следващите мачове отборът му ще успее да покаже истинското си лице. В следващия кръг Локомотив е домакин на шампиона Левски.

„Ние сме в състояние да изненадаме всеки един отбор. Оптимисти сме за предстоящите мачове. Има и структурни промени в ръководството и мога да кажа, че мотивацията е на друго ниво. Всеки един от футболистите се опита да се вложи максимално. Вярвам, че ще успеем да върнем любовта на феновете. Надявам се, че срещу Левски стадионът в Пловдив ще се напълни. Видяхте днес, въпреки че беше работен ден, имаше повече от 50 човека, които ни подкрепяха. Все пак Кюстендил е доста далече от Пловдив”, завърши Иван Маринов.