Наставникът на Левски Ясен Петров остана доволен след успеха с 3:0 над Калиакра в мача от поредния кръг в А група. „Сините” излязоха на терена в доста променен състав, а Петров призна, че между играчите му не е имало добър синхрон и игрови ритъм.

Специалистът обаче добави, че това е нормално, тъй като Левски се готви за тежкия мач с АИК другата седмица.

„Победихме заслужено. Имайте предвид, че тези играчи нямаха добър игрови ритъм. Нормално бе да направим такива смени, тъй като ни чака тежък мач срещу АИК. Дембеле се надявам, че ще е готов за четвъртък”, сподели Ясен Петров.

„Ще направим всичко възможно в четвъртък да сме в най-добрия си състав и да отстраним този корав съперник. Калин Щърков мисля, че бе на прилично ниво.”

„Резултатът беше 1:0, защото не съумявахме да отбележим. Въпреки всичко съм доволен, че дори и в края на мача, успяхме да вкараме още два гола. Не коментирам съдийството, знаете много добре. На моя компютър видях преди малко, че наистина има игра с ръка в 88-та минута. Не знам кой може да има претенции за това”, каза още наставникът на Левски.

„Проблемът дойде от това, че доста хора нямат игрови ритъм, но въпреки всичко успяхме да спечелим този двубой. Голяма част от играчите се стараха днес и оправдаха доверието. Всеки един в отбора има шанс да започне като титуляр в следващия мач. Днес това, за което Александър Александров беше излязъл на терена, го свърши по най-добрия начин”, завърши Ясен Петров.