Старши треьорът на Черно море Ясен Петров заяви, че неговите играчи не трябва да се плашат от никой в България и срещу Левски отборът ще покаже добра игра. „Желанието ми е да играем добър футбол. Ние сме отборът, който няма какво да губи в тази среща. Може само да спечелим от едно добро представяне и един добър резултат. Нашият отбор се старае в нападение. Хубаво е, че създаваме много положения. Лично аз съм оптимист, че щом създаваме в един момент ще почнем и да вкарваме”, каза наставникът на „моряците”.

Доволен съм от стабилната защита. Предстои ни доста работа, защото ние сме отбор с бъдеще. Аз не искам да коментирам това дали Левски ще играе без защита. Аз гледам моя си отбор. Аз имам само хубави спомени от Левски. Но сега мен ме интересува само и единствено Черно море да се представи достойно на „Герена”. Имаме доста проблеми, но не искам да го използвам като оправдание”, коментира Петров.

„Убеден съм, че който и да излезе утре ще покаже добра игра. Нашата цел е да играем добър футбол на „Герена”. Във всеки мач търсим победата. Аз вярвам, че ние не трябва да се плашим от никой. Трябва да излизаме за победа срещу всеки съперник в България”, завърши Ясен Петров.