Авторът на бижутерския гол срещу Олимпик Марсилия Христо Йовов изрази мнение, че Тулуза отстъпва по класа на Оксер и Марсилия, които бяха бити от Левски.

„Щом е френски отбор, значи не е посредствен. Аз смятам, че отборът на Тулуза не е от тази класа, в която го представят в момента. Това според мен е PR. От това, което видяхме в първата среща смятам, че Тулуза отстъпва в игрови и тактически план от отборите на Марсилия и Оксер”, коментира нападателят на Левски.

„Другите отбори чакаха да дойде звездния им миг, при това благодарение на нашето отпадане. Ако Левски вървеше добре още щяха до го чакат, защото щяха да са в сянка. Сега след две години е нормално да се омаловажават нашите успехи”, каза още националът.

Йовов призна, че не разговаря с футболисти на ЦСКА по телефона и това е причината никой от „армейците” да не го е питал как се вкарва на французи.

Асът на „сините” допълни, че все още е рано да го определят като резерва. Йовов допълни, че няма да има нищо против, ако играе и като централен нападател.

Десятката на Левски смята, че отборът вече е изживял шока причинен от Тампере.