Около 50-ина почитатели на Левски протестираха в близост до кантората на Тодор Батков в София. Хората застанаха на платното на пешеходната ул „Витошка“, а офисът на адвоката се намира на ул. „Алабин“. Събитието бе охранявано от доста полиция и стартира в 18,30.

Униформените бяха застанали по кьошетата на съседните улици и изискваха на част от хората лични документи. Протестиращите фенове на Левски до голяма степен приличаха на хората , които с месеци наред изразяват своето негодувание срещу правителството. В интерес на истината липсваха ултраси от по-крайните фракции. Някои от феновете носеха и малки плакати, на един от които пишеше „Левски не е фирма“.

Самият Батков не бе в сградата, тъй като наоколо не бяха паркирани и личните му автомобили. Любопитно е да се отбележи, че на протеста се появи треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов, който комуникира с някои от събралите се хора. Папазов дискутираше разпалено, като питаше какво предлагат и имат ли информация, че някой друг е готов да издържа Левски, освен актуалния президент.