Украинският специалист Вячеслав Грозни разкри подробности около визитата си в България през ноември и разговорите си с ръководството на шампиона Левски в интервю в руската преса. Грозни смята, че "сините" на този етап не разполагат с необходимите финансови възможности и потенциал, за да оставят забележима следа с представянето си в Европейските клубни турнири.

"Бях в България, но само на гости - покани ме спортният директор на клуба (б.а. Георги Иванов), който искаше да разбере мнението ми за играта на отбора и за начина, по който ситуацията в клуба в момента може да се промени към по-добро. След това по този въпрос говорихме и с президента (б.а. Тодор Батков)", обяснява Грозни.

"На този етап Левски има доста сериозни проблеми с финансирането - отборът не е готов да закупи необходимите футболисти, с които да се представи достойно в Европа. Ръководството на клуба има определени планове за бъдещето - ако акциите на Левски бъдат продадeни в скоро време, то е възможно да се поставят високи цели за Шампионската лига. На този етап обаче трябва само да се постигат резултати във вътрешното първенство - това може да се постигне и с изпълнителите, с които отборът разполага в момента", казва още Грозни.

Украинецът твърди, че има интересни оферти, но не възнамерява да поеме нито един клуб до януари. "През миналия месец получих не малко интересни обаждания - с мен се свързаха футболни агенти и ръководители на сериозни чуждестранни клубове. При всички случаи до януари няма да приема предложение от нито един отбор", заявява Грозни.