Мениджърът на Левски Георги Иванов е на мнение, че пет контроли ще бъдат абсолютно достатъчни на „сините” за лагера в Кипър. На заминаване за Острова на Афродита той заяви, че резултатите в приятелските мачове не са от значение.

Според Иванов на лагера в Кипър Левски трябва да се обиграе за предстоящите шампионатни срещи. Мениджърът на „сините” отбеляза още, че продължава да обмисля вариантите за привличане на краен защитник. Вчера Гонзо призна, че Левски има проблеми на тази позиция.

„Най-важното е в контролите да видим до къде сме стигнали. Не ме интересуват контролите, защото футболистите ще влязат уморени в тях. За мен е важно играчите да са в топ форма за мачовете от първенството”, сподели Иванов.

 

„Пет-шест срещи са достатъчни, за да влезе отборът във форма. Преди сме играли по 12 контроли, което си е почти един полусезон. Смятам, че контролите ни ще бъдат достатъчно. Гледаме футболисти и ако някой ни е нужен, може да го привлечем. Въпросът с Рабех ще бъде решен до началото на първенството”, завърши Георги Иванов.

По време на подготовката си в чужбина, Левски ще се изправи срещу отборите на Прибрам, Шериф Тираспол, Динамо Минск, Легия Варшава и Слован Либерец. След завръщането си в България, на 20 февруари „сините” ще срещнат и Локомотив Мездра.