Ситуацията в Левски е меко казано кризисна. „Сините” вървят със страшна сила по наклонената плоскост. Победите ги няма. Господ е обърнал гръб, а верните решения изглеждат забранени. Безсилие, прокоба, зъл сценарий, истински провал…

На сцената остана само един герой, който е задължен да поведе отбора. Капитанът без лента стана и треньор. Директорът ще води заниманията и ще се опита да вдигне мъртвеца. Георги Иванов започна да играе най-трудния мач в кариерата си. Той ще дърпа всичките конци. Ще бъде виновен за всеки неуспех. Ще продължи да е буфер между фенове, футболисти и ръководство. Единственият му е шанс е обединението. Всеки знае, че на Гонзо му е твърде рано за треньор, но явно друг избор в момента няма.

Собственикът на Левски отдавна заложи на тази последна карта. Сложи на масата една истинска легенда. Последният в Левски, на който публиката, все още гласува вот на доверие. Докога…?

Батков заложи последния бушон, а ако той гръмне-жалко! Жалко за Гонзо и Левски, не за адвоката, разбира се!

Как ще минават дните на Георги Иванов от тук насетне? Ще бъде треньор, шеф, а между другото трябва да се пробва да тренира и по два пъти на ден, защото май все още е и футболист. При това добър, макар и контузен.

Работохолик да си, ще ти дойде в повече. Напрежение, мачове, проблеми… Добре е да знае, с какво се захваща. В момента е най-важно да се концентрира върху смачкания си отбор. Да бъде над всички останали подробности и дребни интриги, в които винаги има кой да го вкара. Да повярва в момчетата си, а те да повярват в него.

Шансовете на Иванов не изглеждат много големи. Този мач почва от 0:2, но всеки знае, че Левски го е обръщал. Отборът има име, фенове, а на всичкото отгоре и капитал от прилични футболисти.

Нека електричеството бъде пуснато-сега. Дано бушонът издържи.