Репортерът на Спортно шоу Гонг Иво Йовчев триумфира при официалното откриване на „Каменица ФЕНкупа`08” днес в София. Стартът на шестият поред футболен шампионат за непрофесионалисти бе даден на терена на комплекс „Спортна София” от треньор номер едно за изминалия век Димитър Пенев, който е патрон на надпреварата.

На полуфиналите нашият и човек и тимът му, в който блестяха колегите Краси Минев от „БТВ”, Ники Илиев и Бойко Серафимов от „ТВ7”, Йордан Георгиев от „Ринг ТВ”, Методи Трифонов от телевизия „Канал 3” и Петър Захариев от вестник „Сега” разпиляха ВИП личностите предвождани от Ники Кънчев, Део и Дичо с 8:2.

На финала сборният журналистически тим не прости и на отбора на „Каменица” стигайки до класиката 3:0.

Първенството на запалянковците ще бъде в периода между май и август, а тази година инициативата обхваща 12 града в България. Сериозен е вече интересът в Благоевград, София, Русе, Шумен, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Монтана, Хасково, Плевен и Габрово.

Голямата награда и тази година ще е пътуване за отбора победител до голям европейски град с цел на живо да се гледа атрактивно футболно дерби, най-вероятно в Англия, както бе миналата година с тима на „Трите мечки” от Шумен.