Футболистът на Монтана Атанас Чепилов предложи много романтично брак на дългогодишната си приятелка Поли. Юношата на Левски избра датата 4-ти март, за да подари годежен пръстен на прелестната си приятелка.

Футболист от А група предложи брак като в приказките

източник: Gong.bg

Любопитен е фактът, че младата девойка въобще и не очаквала подобно предложение, а само скромен подарък за рождения си ден. Чепилов организирал всичко с най-малките детайли, като в нито един миг не се издал за изненадата. Романтична вечеря включвала свещи, рози, ягоди и шампанско. Изненадата в нищо неподозиращата Поли била огромна, а преди тортата със свещи дошло и самото предложение. Въпреки голямото вълнение красавицата, без да се замисля, казала заветното „Да“.

Преди пет години започва приказката на двамата млади. На 8-ми декември в Сандански. Главна виновница за пламналата любов от пръв поглед има сестрата на футболиста, която ги запознала. Още от следващия ден двамата стават неразделни все едно са се познавали цял живот. Заради професията на Наско се е налагало двамата да бъдат разделени за дълги периоди, но това е засилвало още повече чувствата им. След пет години Атанас Чепилов вече се почувствал готов за сериозната крачка в живота си, убеден че Поли е неговата истинска любов и спътницата на живота му.