С хубав жест от страна на феновете на Левски към легенди на клуба започна днешния първи ден от подготовката на тима. По инициатива на фен клуба София Запад бяха уважени и удостоени с внимание едни от най-големите имена в историята на Левски.

С малки подаръци бяха почетени Добромир Жечев, Кирил Ивков, Стефан Аладжов, Александър Костов и Стефан Павлов. Петимата бяха трогнати от жеста на привържениците и им благодариха за оказаното им внимание.

„Без вас феновете ние нямаше да сме това, което сме, заяви Кирил Ивков. Да сме сега уважавани хора и да ни считате за легенди на Левски. Благодаря за жеста.”

От името на феновете шефа на София Запад Тони Калчев заяви, че феновете продължават с инициативите и жеста към легендите е и уважение към историята на Левски.

„Това са футболисти дали много на Левски и те заслужават нашето уважение”, заяви Калчев. „Чрез тях ние виждаме духа и традициите на Левски през годините. Това липсва на сегашните формации и трябва те да се обърнат към славното ни минало, чиито представители са Жечев, Ивков, Аладжов, Костов и Павлов.”

Традицията за срещи на фенове с ветерани на клуба ще продължи с ежемесечни такива в новооткритото кафене на Националния клуб на привържениците.