Феновете на ЦСКА подеха инициатива за събиране на пари за лечението на техен приятел от агитката. Антон Златанов е в кома вече 2 години след като бе ударен от маршрутка. В момента състоянието на Златанов се подобрява и има надежда за неговото възстановяване. Това е накарало запалянковците да организират продажба на снимки, която ще помогне финансово за наложителна операция на Антон. Той има нужда от смяна на клапа в мозъка, като необходимата сума не е непосилна за събиране.

За целта се организира изложба със снимки на публиката на ЦСКА. Изложбата ще бъде открита в 19 часа в подлеза между Министерски съвет и Президенството в Клуба на Фоторепортера.
Снимките ще бъдат там в рамките на 10 дни и всеки, който има желание да помогне ще може да си закупи всяка една от тях на цена 20 лева.

„Нека в сряда бъдем ЗАЕДНО, така както бяхме в неделя, така както сме били винаги. За 20 лв. всеки от вас ще получи избрана от него снимка с рамка размер А4. Всеки ден , когато я погледнете ще знаете, че сте помогнал на един от НАС”, се казва в призива на „червените” запалянковци.