Липса на интерес и липса на организация доведоха до леко конфузната ситуация преди снощната тренировка на ЦСКА, когато помощник треньорът на „червените” Радослав Здравков говори пред едва четирима представителя на медиите на традиционната пресконференция.

В последния момент домакините смениха мястото на провеждане на тренировката на българите преди мача днес. За да бъде запазен теренът на „Крейвън Котидж”, предвид неспиращия дъжд над Лондон, воденият в английската столица от Здравков тим бе помолен да проведе заниманието си на тренировъчната база на Фулъм - „Мотспър Парк”.

Тази промяна обаче вероятно е отказала голяма част от местните журналисти, тъй като домакините не се справиха блестящо с организацията по извозването на представителите на медиите от „Крейвън Котидж” до „Мотспър Парк”.

Поради същата причина и нито един български журналист не присъства на пресконференцията и на тренировката – безпрецедентен случай от години за мач на ЦСКА в европейските клубни турнири.

Стана ясно, че отговорите на Ради Здравков допълнително са били усложнени от изключително непрофесионалния превод от страна на намерения за случая преводач.

От щаба на ЦСКА до този момент не са дали абсолютно никаква информация за евентуални проблеми, възникнали с играчи по време на тренировката снощи.