Лудогорец официално картотекира своя отбор за мачовете в Шампионската лига. По изисквания на УЕФА българският шампион има право да картотекира само 21 души за мачовете от груповата фаза.

Разградчани обаче разполагат с 28 играчи и 7 от тях отпаднаха от групата. Както се очакваше Дерменджиев не записа в състава трети вратар в лицето на Георги Аргилашки и ще разчита на страж от юношите на клуба за мача срещу Ливърпул на "Анфийлд". От състава отпаданаха също привлечените през лятото юношески национали Александър Василев и Преслав Петров.

Освен тримата аут от групата са още четирима чужденци. Това са централният бранител Теро Мантула, двамата бекове Гийерме Шоко и Витиня, както и атакуващият полузащитник Себастиян Ернандес.

Така на практика Лудогорец ще има на разположение само трима крайни бранители в лицето на Жуниор Кайсара, Йордан Минев и Браян Ангуло. Последните двама на този етап имат травми, които ще се опитат да оправят до мача на "Анфийлд". Застраховката с четирима централни бранители в групата идва от контузията на Георги Терзиев, който в момента е при лечителката Марияна в Сърбия.

Очакваше се от състава да отпадне един от тримата нападатели, като фаворит за това бе Кишада. Той обаче ще може да играе в Шампионската лига.

Ето състава на Лудогорец в Шампионската лига:

ВРАТАРИ: Владислав Стоянов и Иван Чворович

ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ: Козмин Моци, Георги Терзиев, Александър Александров и Александър Барт

КРАЙНИ БРАНИТЕЛИ: Жуниор Кайсара, Йордан Минев и Браян Ангуло

ВЪТРЕШНИ ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Светослав Дяков, Христо Златински, Фабио Ешпиньо и Абел Анисе

ВЪНШНИ ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Върджил Мисиджан, Михаил Александров и Даниел Абало

ОФАНЗИВНИ ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Марселиньо и Вандерсон

НАПАДАТЕЛИ: Роман Безяк, Юнес Хамза и Жуниньо Кишада