Родният шампион Лудогорец днес се намира точно там, където беше преди 12 месеца – на един мач от разстояние от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. По волята на жребия, теглен от УЕФА, препятствието пред разградчани отново се казва Партизан. Началният час на двубоя, който ще бъде предаван в ефира на телевизия "Диема", е 21,45.

Срещата можете да гледате на живо с картина в Gong.bg, вече и на мобилни устройства!

За разлика от миналия сезон, когато „орлите“ имаха преднина от 2:1 преди гостуването си в Белград, този път стартът изглежда равен заради 0:0 в Разград. Ремито на „Лудогорец Арена“ очевидно не бе прието като позитивен резултат от клубните шефове, които решиха да се разделят с треньора Стойчо Стоев. На негово място застана работещия от години в клуба Георги Дерменджиев, който получи кредит на доверие да води отбора като постоянен наставник.

Ефектът от рокадата бе първата победа на Лудогорец в шампионата на А група – 3:0 над Марек, но двубоят на „ЮНА“ ще бъде много по-различен.

Общо седмина играчи на Лудогорец са заплашени да пропуснат следващия европейски мач на тима. Роман Безяк, Даниел Абало и централният бранител Козмин Моци получиха жълти картони в пъррвата среща срещу „гробарите“. В предишните кръгове официални предупреждения получиха също капитанът Станислав Дяков, Жуниор Кайсара, Христо Златински и Върджил Мисиджан.

Проследете развитието на решителния мач и най-интересното около него  на живо чрез Gong.bg, "Диема" и Дарик радио!