„Всички в отбора сме готови за мача, всички в ЦСКА осъзнаваме колко той е важен за нас и за феновете на тима” – това заяви Никола Вуядинович дни преди реванша от турнира за купата на УЕФА срещу Тулуза в четвъртък.

Защитникът на „армейците” бе гост в актуално студио „Дерби”, където сподели своите очаквания преди двубоя. „Евентуалното влизане в групите на турнира ще бъде добре не само за ЦСКА, а и за българският футбол. Мисля, че те не са по-класен отбор от нас и ако повторим играта си отпреди две седмици ще спечелим и ще отидем в групите. Там където ни е мястото. Аз лично не се страхувам, въпреки, че съперника притежава класни футболисти, но и ние притежаваме доста опитни и класни чужденци. В ЦСКА има и футболисти играли срещу Ливърпул и Байер Леверкузен, така че няма от какво да се страхуваме.”

Попитан за появилите се информации, че ще бъде следен от емисари на руския Локомотив М, Вуядинович потвърди, че знае за това, не само от медиите, а и от своя мениджър и че интереса е от преди да дойде в България, още от времето когато се е състезавал за сръбския Зета.

„Сега обаче желая да се концентриран към предстоящите си изяви с ЦСКА. Осигурен съм максимално, чувствам се като в къщи, току що навърших 21 години, така че нямам бърза работа. Засега не мисля за трансфер, а единствено за ЦСКА.”