Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов на този етап няма да последва част от звездите на клуба, които вече напуснаха след края на изминалия успешен сезон. Дани Абало, Роман Безяк, Александър Барт и Фабио Ешпиньо си тръгнаха като свободни агенти, а за добри пари беше продаден Жуниор Кайсара.

Стражът на "орлите" обаче засега остава. За него се говореше, че има засилен интерес от редица силни западноевропейски отбори, предимно от Италия, но явно намерението му е да остане в тима и занапред. 

"На този етап съм тук. Ще видим, има достатъчно време, все пак едва се отваря трансферният прозорец. Ако има нещо, вие първи ще го разберете", коментира бъдещето си българският национал. 

В кариерата си той е играл в чужбина, като защитаваше цветовете на Шериф Тираспол в Молдова. Точно от тази страна е първият съперник в Шампионската лига този сезон за "орлите" - Милсами. 

"От доста време съм отново в България и честно казано, нямам преки впечатления от този съперник. Но говорих с приятели в Молдова и те ми казаха, че са сериозен отбор. Няма да ни е лесно, трябва да вземем чиста преднина от два гола в първия мач, поне по мое мнение."

"Иначе атмосферата при нас е добра, както е било винаги. Особено сега, след почивката, всички сме заредени с енергия. Всичко е нормално и се надявам да се подготвим добре за новия сезон."

"Нашите цели винаги са били високи и трябва да се срещнем със силни съперници преди сезона, за да си сверим часовниците. Резултатите не са важни, по-важното е да няма контузени и да се сработим, защото ще има нови хора", сподели Стоянов преди заминаването за Австрия за подготовката на отбора.