Халфът на Левски Владимир Гаджев изрази оптимизъм за представянето на отбора в предстоящия двубой с Гент.

„Наистина Левски рядко бие като гост, но не е невъзможно, заяви Владо Гаджев. Играем с отбора на Гент, а в предните мачове имахме много по-силни съперници, без да подценяваме белгийците. Ако покажем това, което играхме в първия мач, даже и малко по- добре, можем да се поздравим с успех. При възможност за далечна стрелба отново ще пробвам да вкарам, както го направих срещу Лил.”

Ще успее ли Левски да се възползва от факта, че Гент допуска много голове в своята врата?

„Трябва да се възползваме максимално добре от факта, че допускат много голове, заяви Гаджев. Първо, трябва в защитен план да обърнем внимание и да задържим нулата в нашата врата и след това мисля, че ние ще имаме шанс да вкараме гол.”

Кое дава основание на футболистите на Левски да очакват победа в Гент, след като белгийският тим показва добра форма в последните срещи?

„Победихме ги в София, разкрива Владо. Не мисля, че сме по-слаб отбор от Гент и смятам, че шансовете за двата отбора са равни. Не ме интересува историята, че Левски не е печелил в Белгия. Отиваме да победим.Нямахме победа над шведи дълго време, но видяхте, че отстранихме два техни отбора. Не трябва да се надъхваме само с история, а да мислим какво ни предоставя този мач и ако го спечелим какво може да ни се случи след това.Това трябва да ни амбицира най-вече.Няма какво да губим, дори и да загубим няма да ни обесят. Отиваме да покажем това, което можем. Ще ни зарадва най-много, ако изиграем мач с европейски футбол.Сега ако загубим както със Спортинг ще е много тежко, но не вярвам да се случи втори път”.