Старши треньорът на Левски Ясен Петров бе в добро настроение на летище София преди заминаването на тима за Белгия.

„Отиваме с една едничка мисъл – да победим, заяви Петров.При всички положения трябва да сме готови.Отиваме с добро настроение, с такова работихме и в дните преди мача. Надявам се хората, на които ще заложа ще дадат всичко от себе си. Исками се след края на мача да сме в това настроение, в което тръгваме.Студеното време не би трябвало да ни притеснява.Трябва да се справим с условията за игра.Студеното време предразполага към повече тичане.”

Има ли Ясен Петров колебания около стартовия състав за мача в сряда срещу Гент и притеснен ли е от добрата форма на белгийците?

„Нямам колебания за състава, категоричен е Петров. През цялото време следим изявите на отбора на Гент.Преди победата им над Генк направиха зрелищно реми- 4:4. Те са отбор, който притежава добра атака, но допуска и лесни голове. Почти всичките им мачове са зрелищни. Завършват с интересни резултати, вкарват се много голове. Добър отбор са.Наясно сме с техните силни и слаби страни.”

Ясен Петров определи състоянието на Владимир Гаджев като отлично, след като се възстановяваше от лека контузия получена на мача с Монтана.

„Левски ще излезе и ще играе за победа, повтори Ясен отговора си за това как ще играе за да постигне успех. Как ще стане, ще видите. Левски играе със свой стил на игра, който се надяваме да покаже и в мача с Гент. От два,три мача се опитваме да променим нещата в защитата, търсим най-добрия вариант. Така ще подходим и в предстоящия двубой, да се надяваме, че сме уцелили ваксата.Трябва ни време да постигнем синхрон в защита и да станем перфектни в атакуващ план.”