Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви след мача срещу Копенхаген на „Паркен“, че той и неговите съотборници трябва да излязат с гордо вдигнати глави.

„Играхме доста добре. Не ни достигнаха два гола разлика. Знаехме, че ще ни бъде доста трудно. Нещата определено ни се получаваха по-добре от мача в София. Аз смятам, че трябва да излезем с гордо вдигнати глави, защото направихме силен мач срещу корав противник. Направихме доста силен сезон, въпреки че някои хора се опитват да омаловажат нашите успехи“, коментира Стоянов.

„Мачът, който най-много ще помня е загубата с 0:6 от Арсенал. Аз лично за себе си ще помня този двубой. Мачът с Пари Сен Жермен на „Парк де Пренс“ също бе от паметните“, добави вратарят.

Лудогорец не успя да превземе датската крепост и отпадна

„Още от самото начало целта ни е да станем шампиони и да играем в Шампионска лига или поне в групите на Лига Европа. Надявам се да успеем. Имаме комфортна преднина. Разбира се, че не трябва да се отпускаме. Надявам се да станем шампиони. Ще ни бъде трудно за Локомотив Пловдив за купата, но се надявам да успеем. Мисля, че сме най-силният отбор, който остана в надпреварата, без да омаловажавам останалите“, каза още Владислав Стоянов.

Дерменджиев: Горд съм, че съм треньор на този отбор
 

"Не съжалявам за нищо след този мач, играхме добре, няма за какво да съжаляваме, влязохме сами в Шампионска лига, заедно с ръководството, ако влезем отново в Шампионска лига се надявам да вдигнем нивото още, с европейските мачове се расте. Във вътрешното първенство трябва по-голяма конкуренция, трябва да има поне още 3-4 отбора като нас, трябва да станем шампиони и след това лятото да се подготвим добре и да атакуваме Шампионска лига", каза още той.

"Обърнахме Звезда пред 50 000 зрители, Пилзен, Базел, от ПСЖ, отборът показа голямо израстване", коментира Стоянов по повод на представянето на тима в Европа през този сезон.